Tuesday, February 20, 2007

From Selayang with luv

Saja nak berkongsi gambar-gambar kenangan keluarga Selayang yang baru pertama kali melawat kami di parit raja. Banyak jugak aktiviti yang kami buat, antaranya makan di Restoran Bariani Power kat Taman Soga, jalan-jalan di Air Hitam (kedai pengantin - Odie survey barang), melawat gudang kerepek (sambil membeli), bakar satay dan main bowling di Summit.

4 comments:

Ajzie said...

seronok ramai2 berkumpul...
best nya siap ada bakar sate lagi..kat rumah ker? Mana picture mamaarissa nih?...


mamaarisa kena tagged pergi ke blog saya...

misazlissa said...

mmg pun seronok berkumpul beramai2..bakar sate kat rumah sini (parit raja). Pic mama Arissa ada tp abah arissa kata gambar tu hodoh..

Alamask dah kene tagged ke..nak tag sape ni..plan yg nak tag tu dah ada org lain tag dah...

yus said...

gambar saper yg ada banyak patung singa tu?? Takutnya!! hihi

misazlissa said...

gambar ngan patung singa tu gambar ajiq sepupu arissa