Tuesday, January 30, 2007

Arissa

8 comments:

Ajzie said...

comeiiii.. Arissa berbaju pink dan bertopi dipagi raya...

desilza said...

ajzie: baju pink tu tak silapnya pemberian auntie azie n uncle AJ. TQ

d.O.n.A.t said...

muke Arissa mcm kite la.. ms kecik2 dulu.. hehehe

Ajzie said...

Hihi yea ker.. KIKO kan. Patut lah makin comeii.. Tp Arissa memang sudah comeiii, pakai apa pun tetap comeii.


P.s
Yea ker Donat.. mcm awak? Letak ler pic masa baby dalam blog..Nanti baru boleh komen..kan kan kan.. Kan Arissa? Hihihi

misazlissa said...

muka Arissa tu cam muka atuk dia ada ler...hewheh

d.O.n.A.t said...

muka kite pun mcm atuk Arissa

kite==atuk arissa
arissa== atuk arissa

kesimpulannya..
kite == arissa

heheheh

yus said...

waah...semua berebut nak muka arissa ni..
Tak perasan mcm mana muka mama arissa (tgk gambar ajerkan..tu pun gambar masa kawin dlm blog mr ASJ), tp mata ada mcm ayahnya.

desilza said...

yus: donat tu sebenarnya bibik kepada arissa.... org dok sibuk cakap muka arissa cam muka dia masa kecik2 dulu. tu yg kan main claim muka arissa cam muka dia.. heheh

azie: leh click kat blog donat, tgk gambar dia masa kecik2 dulu