Wednesday, April 16, 2008

BELLA...BELLA..BELLA...



Skng ni tgh demam tgk Bella kat tv3 jam 6.30pm to 7.30pm. Even my hubby pun kalau boleh tak leh nak lepaskan tgk cerita Bella ni..hehehehe...selalunya hubby tak suka tgk cerita orang yang dengki mendengki ni...tapi cerita Bella ni dia layan habisssss..

Seronok gak tv3 buat tayang cerita telenovella ni.. Sbbnya hubby akan balik on time pukul 6.30 or awal skit..sbb nak layan Bella ni. Kalau tidak selalunya dia akan balik bila matahari dah mula nak terbenam (dkt maghrib le tu). Hehehehehhe..seronok jugak kalau Bella ni ditayang kan dalam pukul 5.30 ptg..gerenti hubby balik lagik awal..heheheheh jgn mare bang.. (kalu mare nanti cepat tua..)

11 comments:

Anonymous said...

misazlissa... salam.
so sorry ur hubby coming late every day... anyway be happy with ur husband watching bella.

ajzie said...

Hihihi.. Azlis layan bella juga ker? Best nya Misah ada geng tgk...

Kalau tak sempat tgk di TV3 setiap 6.30pm kan boleh tgk online. Macam2 cerita sekrang ada online.

urlnya
http://www.tv3.com.my/Shows/EpHighlight.aspx?MasterID=487&ShowID=510&MenuID=2&SubMenuID=1&TemplateID=1&EpID=14372&VideoID=10990

misazlissa said...

to anonymous...
its ok its alrite..

to ajzie..
mmg leh tgk kat online..tp. kalau ada hal tak sempat nk bukak urlnye...heheh

misazlissa said...
This comment has been removed by the author.
Dumuro said...

See Please Here

artisticklytouch said...

thanks lepak my blog...salam kenal

misazlissa said...

artisticlytouch...salam kenal

d.O.n.A.t said...

kucing saya pun nama Bella jugak.. sbb mengada-ngada mcm Bella.. hehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

AMBOI..MINAT TGK BELLAA ERKK..

misazlissa said...

Arissa pun bila tgk promo bella tu pun dh tau tu citer bella...hehehehe

~ yus ~ said...

hihi..azlis minat tgk bella gak ker?? din pun sama..huhu, tapi dia kadang tu tak balik on time. Bila ter 'miss' episod, dia tgk online ler..